maanantai 7. syyskuuta 2015

Syysvuokko ja kirjasta
Tervehdin teitä syysvuokon kuvin. Olen tehnyt joskus aiemminkin näin ja teen nytkin.  Ohjaan teidät kirjablogiini tänne. Valokuvaan kirjan sisältöä, jos suinkin ehdin tänään. Pientä herkkutattien suomaa iloa odottelen...
 Löysin tämän  Maahengen kustantaman kirjan muutama viikko sitten. Uskallan suositella tämän lukemista. Ilostuisin teidän kommenteista.  Pidän itse kirjoista, jotka kertovat puutarhojen historista, elävästä kulttuuriperinnöstä, koristekasvien leviämisestä mahtitalojen pihoista myös tavallisen kansan iloksi. Kirjassa kerrotaan paljon kasveista, lajikirjosta, kasvien käytöstä ja niiden mahdollisuuksista. Kirjalla on paljon annettavaa tänäkin päivänä.7 kommenttia:

 1. Kiitos Ulla vinkistä. Minulle on tuo ihan tuntematon kirja, mutta pitää kysellä kirjastosta. Syysvuokkosi ovat kauniita. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lianata, on todella antoisa kirja. Kaunista syysviikkoa sinulle myös.

   Poista
 2. Ihana syysvuokko. En muista olenko nähnytkään ennen

  VastaaPoista
 3. Kaikki taitavat tykätä syysvuokoista. Niin minäkin, ovat kasvien parhaimmistoa. Pysyvät pystyssä ja kukkivat pakkasiin asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syysvuokossa on jotain suloisen epäaitoa, sen värissä, että sitä ei osaisi odottaa syksyn kukaksi. Odottaisi jotain oranssia, likaisen keltaista, jotain voimakasta väriä. Syysvuokko on niin hempeä kaunotar.

   Poista
 4. Syysvuokot ovat niin kauniita, ettei voi olla tykkäämättä.

  VastaaPoista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.