tiistai 11. maaliskuuta 2014

Blogin avaus


Kevät alkaa. Pihani on lumeton. Ei edes laikkuja. Hetken aikaa näin olikin, kunnes lumi palasi kiusakseni. Lumikellot, tulppaanit ja narsissit työntyvät maasta. Ja minä palaan puutarhani kanssa takaisin nettiin joidenkin vuosien jälkeen, kauan ennen blogi aikaa olin netissä kissoineni ja puutarhani kanssa. Tuntuu hieman hassulle aloittaa ikään kuin alusta. Aloitin puutarhani tyhjästä vuonna 1995.
Kuvani eivät rajoitu puutarhaani, sillä kierrän paljon myös muita kohteita. En räpsi tänne kuvia ilman nimiä, en voi sietää kuvien tautologiaa. Rakastan lajeja, mutta se ei tarkoita, että haalisin niitä pihaani eli niiden hallinta on eri asia kuin omistaminen. Blogillani ei ole, eikä tule olemaan minkäänlaista kaupallisuusaspektia.  Halla, Reishi, Dharma, Freya, Keschan, Tingeling, Rafu, Maagi, Lumo ovat lupautuneet kesän kuviini. 
 
 
 

 
  
 
Voisihan asiat olla paljon huonomminkin. Laita muutaman kuvan virkistämään muistia. Nämä kuvat on otettu 8.4. 2013. Pihallani, lumessa.
 

 
 
Nostetaan malja menneelle talvelle ja toivotaan, että takatalvi ei yllätä. En halua maata enää valkoiseksi. En. Haluan kevään.
 
 
Saatiin taas valkoinen maa takaisin, joten jatketaan talvisten juomien kanssa, tarjolla mustaherukkamehua, omenateetä ja inkiväärijuomaa.
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.