tiistai 11. elokuuta 2015

Kesäiset kuvat

Kuvailin kattejamme.Ihana aurinko ja lämpö, ei minkäänlaista syksyn tuntua, täysin pilvetön maanantai. Kaikki aikanaan, nyt saadaan nauttia kesän lopusta, toivottavasti vielä pitkään. Minun syksyni alkaa joskus syyskuussa. Sekin on kaunis, puiden ja pensaiden syysvärejä ja ihastuttavia hedelmyksiä. Lyhtykoison oransseja verhiöitä, kypsyviä chilejä, luumuja ihania punahattuja. Ihanat hehkuvat värit. Nyt nautin kesän lopusta, elokuusta. Elokuu on minulla kesää.

Katit omassa tarhassaan viiniköynnöksen ja karhynvatun suojassa. Cattio on katollinen, tosin katit saavat olla siellä  vain meidän ollessa kotona.

DharmaDharma ja Villa 


Dharma ja Villa Freay ja Villa
Freay ja DharmaFrancesca's Rafaela

Freya


Villa
 

22 kommenttia:

 1. Komeita kavereita! Minustakin elokuu on vielä kesää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, puissa on vihreät lehdet. Syksyllä lehdet ovat maassa ja lehdissä koreilevat syysvärit. Tänäänkin aurinko paistaa täysillä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Just. Tingeling sanoi, että hän ei noiden lääppijäisten kanssa tule kuvaan. Hän on niin omapäinen. Sitten kuvasin yksin ja kuvat epäonnistuivat eli oli liian pimeää. Uroksemme puuttuu, hän olisi kyllä tullut tyttölaumaan. Hallakin halusi omat kuvat, siis koiramme. Tein uuden bannerin kirjablogiin ja se hiertää noita. Persialainen pääsi siihen.

   Poista
 3. Suloisia, kuva Francesca's Rafaelasta on huippuihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron Rafulle. Hän on sinikilpikonnanaamio Ruotsista.

   Poista
 4. Hei! Vastavierailulla blogissasi. Komeat kissat sinulla sanon näin vaikka olen itse koiraihminen :). Syksy on parasta aikaa sitten kevään jälkeen. Toivottavasti tänne etelään tulee edes jonkinlaiset ruskan värit.....oransseja lyhtykoisoja odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit. Potretista puuttuu muutama kissa ja sitten Halla. Siis minussakin on koiraihmistä yhden suomenlapinkoiran verran. Mutta eihän se voinut aluntua noiden kanssa;)

   Lyhtykoisoja minäkin odotan, ne sentään osaan käyttää koristeena. Muuten tyydyn ihailemaan muiden töitä.

   Poista
 5. Kauniita herkkiä olentoja. Ihania kissoja ! Luin ensin vahingossa tekstistäsi että yksi kissoistanne on nimeltään Cattio ja hän on uskonnoltaan katolinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rita en ihmettele, meidän kissojen nimet Maagi, Trolli, Red Arrow, Reishi, Dharma, Lumo ovat aina aiheuttaneet mietintää.

   Poista
 6. Pyhät birmat on kyllä kaunein kissarotu mitä tiedän (anteeksi Watti :(.) Ihana kun teidän kisut pusuttelee ♡.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin kovasti, että poppoossa oli maatiaskonna, sellainen täyskirjava ei lakkuinen, vaan että se olisi täysin värikäs. Tai sitten punainen tyttö. Joo antavat tosi kiltin kuvan. Siksi Tingelingin sanoi ei. Ja Maagi tuhahti myös (persialainen).

   Poista
 7. Oi näin montako kissaa teillä on :-) Ja ei kaikki edes kuvassa. Kissat on hienoja eläimiä, pidän niistä, vaikka ei tällä hetkellä yhtään olekaan.
  Reishi on arvokas nimi ( Tunnen se parantavana sienenä, mm reumassa hyväksi todettu omakohtaisesti). Lämmintä loppukesää koko poppoolle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parantelen tätä postausta viikon sisään, jos saisin puuttuvat mallikkaasti kuviin.

   Poista
  2. Maahinen, oikein oivalettu tuo nimen alkuperä, hyvä!. Hänen veljensä nimi, siis punanaamio myös, Red Talisman. Hän asuu rapakon takana kaukana.

   Poista
 8. Jännän rotuisia kissoja, varmaan tosi pehmeitä. Ihanat kuvat.
  Miten jotkut voi pitää elokuuta syyskuukautena, kun onhan se kesää, ihan kalenterinkin mukaan (yksi kolmesta kesäkuukaudesta). Siispä nautitaan kesästä, joka toivoakseni jatkuu vielä pitkälle syyskuuhun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattien rotu on pyhä biema. Tuossa on esillä eri naamiovärejä lilanaamio, ruskeanaamio, suklaatabbynaamio, sinikilpikonnanaamio ja punanaamio.
   Minustakin kesää on vielä.

   Poista
 9. Samaa mieltä, elokuu on kesäkuukausi. Nythän on kesä parhaimmillaan ainakin täällä Tampereella.

  VastaaPoista
 10. Suloiset Birmat nauttivat elokuun tuulista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama ei suostunut kuvaan ja yhtä en laskenut. En laskenut siis urosta... Ja Tingeling ja Maagi kulkevat omia polkujaan, Maagi on lisäksi persialainen ja hänellä on oma tahto.

   Poista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.