lauantai 13. helmikuuta 2016

Ystävän päivä 14.2

Kirjojen parissa edelleen. Aloittelen lukemisen tänään 16.00. En haali sivuja, mutta luesken. Viime vuonna sain Jo wainin, punatabbynaamio herramme. Kiitos Tepa.

Hyvää ystävänpäivää kaikille. 

Kirjapinoni saattaa vielä muuttua, mutta kepeitä, ohuita olen etsinyt lukupinoon.

Päätin lähteä mukaan kirjabloggaajien ystävänpäivän lukumaratoniin sunnuntaina 14.2.2016. Haastetta emännöi Yöpöydän kirjat -blogin Niina.

Ystävänpäivän lukumaratonHaasteen säännöt


 • Ilmoita osallistumisestasi tämän postauksen kommenttikenttään.
 • Lukumaratonin pituus on 24 tuntia. Maratonin voi aloittaa mihin kellonaikaan vain, myös edeltävänä päivänä, kunhan osa suorituksesta osuu varsinaiselle maratonpäivälle. Voit esimerkiksi aloittaa jo lauantaina 13.2.2016 klo 12.00, jolloin maraton loppuu osaltasi 14.2.2016 klo 12.00. Maratonin tulee kuitenkin päättyä viimeistään ennen keskiyötä 15.2.2016.
 • Jaloittelu-, ruoka- ja lepotaukoja saa pitää tarpeen mukaan, mutta niihin käytetty aika lasketaan mukaan kokonaissuoritusaikaan.
 • Voit halutessasi kirjoittaa blogissasi päivittyvää postausta maratonkuulumisistasi, mutta riittää, jos kirjoitat maratonistasi koostepostauksen. Kirjaa ylös lukemasi sivumäärä ja teoslistasi ja ilmoita ne julkisesti blogissasi. Jos sinulla ei ole omaa blogia, voit ilmoittaa lukemasi sivumäärän ja halutessasi myös kirjat tämän postauksen kommenttikenttään. Haasteen emäntä tekee koosteen, johon kirjataan kaikki osallistuneet blogit ja yhteinen luettu sivumäärä. 
 • Lukea saa mitä tahansa, missä ja miten vain! Luetpa siis esimerkiksi sarjakuvaa bussissa lukulaitteelta tai kivikovaa klassikkoa kotisohvalla, ovat kaikki tyylit vapaita. 
 • Lukumaratonin edistymisestä voi raportoida myös somessa. Maratonin hashtagina on käytössä perinteinen #lukumaraton 

Oma kirjatilanteeni on hyvin avoin vielä tässä vaiheessa, koska en tiedä, mitä kirjoja ehdin saada kasaan viikonloppuun mennessä. En tavoittele kirjojen lukumäärää tai sivuja.  Laitan muutaman mahdollisen kirjan, joita olen ajatellut lukevani. Minulla on pakko olla vaihtoehtoja, sillä yhdellä lukumaratonilla keskeytin kirjan.


Aloitan tällä kirjalla


Sun-mi Hwang Kana joka tahtoi lentää (140 s.)
 Saatan lukea myös tämän  Takashi Hiraide: Kissavieras (152 s.)


Lukuvuoroa odottavat myös nämä: 

Irène Némirovsky  Tanssiaiset  (77s.)

Romain Puértolas Tyttö joka nielaisi Eiffel-tornin kokoisen pilven

8 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää! Luulen, että liityin tänne lukijaksi joskus sata vuotta sitten mutta olen täysin unohtanut käydä täällä. Voi että kun sinulla on ihania kasveja ja lukutoukkakin taidat olla, mikäs sen parempaa olla voisi! Luen itse aina ja kokoajan, mutta luulen ettei lapsukaiset osaisi nyt arvostaa tätä marathoniani niin en uskalla tällä kertaa osallistua. Kiinnostavat kirjat sinulla kirjapinossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piipahduksesta Sametti Hortensia. Kyllä minä luen, kirjablogini puolella, mutta joskus kiusaan teitä kirjoilla täälläkin.

   Hyvää Ystävänpäivää Sinulle

   Poista
 2. Hyvää Ystävänpäivää Sinulle ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mate, kiitos. Ja Hyvää Ystävänpäivää Sinulle.

   Poista
 3. Onnea lukumaratoonille! Mielenkiintoisia kirjoja sinulla luettavana. Hyvää ystävänpäivää Ulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli Hyvää Ystävänpäivää Sinulle. Hieman ihmeissäni kirjojeni kanssa, kun ovat aika vieraita.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Kruunu Vuokko. Hyvää Ystävänpäivää Sinulle

   Poista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.