maanantai 17. marraskuuta 2014

Näsinmäellä

 
 
Nämä kuvat ovat Porvoon Näsinmäeltä, hautausmaan läheltä, Näsin kartanon tienoilta  ja näköalatasanteen juurelta. Talvea ei siis ole, lunta ei ole.
 


 

  


 


 

 

 


 

 

  

 

 


 

 


 
 


 

 

 

 

 

10 kommenttia:

 1. Kivet vaan ovat niin upeita. Tuollaisia kun saisi omaankin pihaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, meillä on tontin alussa molemmin puolin lohkareet ja vielä yksi pihalla, jonka ympärille olen tehnyt kukkapenkin ja nimennyt sen Big stoneksi. Kesän se kukkii keto-orvokkia ja olen saanut kotiutettua siihen myös kallioimarteen.

   Poista
 2. Kauniita maisemia niitä on aina kiva katsella Hyviä kuvia olet vanginnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma. Hauskaa tämä kuvaaminen tähän aikaan. Voi kesä ja sen kuvat.

   Poista
 3. Taitavasti kuvattu. Syksyisestä harmaudesta, tai ruskeaahan se on , löytyy kaunista kuvattavaa. Tarvitaa vain silmät mitkä osaavat hakea sen kaikkein kauneimman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäsin, että kuvista ei tule mitään. En voinut edes ajatella kuvaavani toiseen suuntaan jokea tai kaupunkiin. Sumu salli vain vanhan kaupungin näkymän.

   Poista
 4. Kivoja kuvia. Mäntyjen rungot ovat kuin luonnon oma taideteos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kiinnostunut puiden rungoista. Ihastelemme koivun runkoja, mutta niissäkin on niin ihmeellisiä, jopa kauniimpia kuin omamme.

   Poista
 5. Ei sen ole väliä, ettei ole lunta. Ajattele, ei tarvitse kahlata lumesa, eikä pukeutua niin hirveesti päälle ja ja ... monta hyvää syytä :) Nämä metsä- ja puukuvat on ihania. Tykkään puunrungoista, ja näissä on katseltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, en minä lunta kaipaa riesaksi. Viime vuonna maksoimme yhdestä aurauksesta. Tie hoituu aurauksella, mutta kukin hoitaa oman tonttinsa. Lumitöitä jää silti, vaikka aura käy pihalla. Joten tämä on hyvä näin. Vain Halla (suomenlapinkoira) on eri mieltä..

   Poista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.