torstai 27. marraskuuta 2014

Porvoo Kirkkotorin suunnasta

Kirkkotorilta nähtynä

Näsin suuntaan8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia Porvoosta ja siellä on jon kauniin valkoinen maa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähän se oli tallettaa edes kuvin luminen Porvoo. Naapureilla on tiilikatossa valkoinen ohut lumipeite paikoin, maassa ei.

   Poista
 2. Kiitos. kauniilta näyttää porvoon maisema, Ihania vanhoja kauniita taloja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoja taloja riittää. Ajelimme eilen illalla keskustassa ja ihailin talojen ikkunoita. Siis ihan keskustan tuntumassa, monet yksityiskodit ovat tehneet kauniita ikkunoita, ei vain vanhan Porvoon liikkeet. En ole ikinä ennen huomannut. Ei tulisi itselle mieleen. Eli sitä laittaa vain itselleen siis se mukaan, mikä näkyy kodissa kivalle. Ja tietty pihavalot. Mistä minä tiedän, mistä hirvi, supikoira, kettu tai ilves pitää? Emme me naapurin ikkunaan täällä maalla näe.

   Poista
 3. Ulla. Porvoossa olen usein käynyt, syönyt ja tanssinut, kahviloissa Vanhassa kaupungissa. Nukke- ja lelumuseokin tuttu kuin myös Runebergin koti. Voi sitä Porvoota! Olen tullut sinne usein myös m/s J.L. Runebergilla.

  Vieläkö on ajokelpoinen se kamala mukulakivinen mäki, joka lähtee vanhan sillan läheltä päättyen torille? Sekin ajettu monesti ja yhtä pamppailevin sydämin, ettei auto kellahda katolleen.

  Porvoo oli jo isälläni sunnuntaipäivien ajokohde. Sama tapa puolisolla ja minulla. Nyt ei ole enää autoa. Porvoon muistot tallella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kumpikin mäki Kirkontörmä ja tuo toinen ovat tallella. Mielelläni en lähde kyytiin, en ylös enkä alas. Kyllä sitä ajetaan yhä.
   Asun Porvoossa, mutta sydämeltäni olen ainoastaan Stadilainen. Ja sielläkin kantakaupunkilainen.

   Poista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.