sunnuntai 3. toukokuuta 2015

KeltavuokkoPihani keltavuokkoja. 

10 kommenttia:

 1. Kauniita! Näitäkin olisi kiva olla valkovuokkojen ohella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain yllättävän helposti kotiutumaan pihaani. Samaten mun sinivuokon.

   Poista
 2. Kesän keltaisia vuokkosia ♥ mukavaa kevättä sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Mielenkiintoinen kasviblogi, täytyy tutkia tarkemmin ajan kanssa. Ostin äsken Viikin Pienestä taimipuodista skopolian taimen ja googlettaessani lisätietoa skopoliasta päädyin tähän blogiin. Olen perustamassa pientä luostari/rohdoskasvitarhaa mökille. Minun kasviharrastuksestani löytyy jonkin verran kirjoituksia ja valokukuvia kotisivultamme www.kielometsa.fi
  Mukavaa kasvukautta!
  T. Jukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että skopoliaa saa Hesasta. Omani olen tilannut Särkältä Raahesta. Oletko käynyt Kustavin kirkolla, siellä on upeita skopolia kasvustoja, kun on kunnan nimikkokukka. Noita vanhoja kasveja minäkin vaalin. Olen saanut käärmeenpistoyrtin kotiutumaan pihaani.

   Poista
 4. Käärmeenpistonyrtti oli juuri se toinen perenna, jonka ostin Pienestä taimipuodista. Molemmat Vakka-Taimen taimia. Tilasin keväällä Saksasta muiden perennojen ohella legendaarisen mandraken. Lieneekö se Suomessa talvenkestävä. Hullukaalia olen löytänyt vain siemeninä, jotka eivät kai idä ihan noin vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, että käärmeenpistoyrttiä myydään nykyään. Olen viljellyt sitä pitkään, mutta sitä on ollut myynnissä vasta ihan viime vuosina. Onkohan tuolla puodissa myös kievarinyrttiä?

   Poista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.