torstai 26. toukokuuta 2016

Acer shirasawanum 'Aureum' kultahondonvaahtera

Kaurhunlaukka kukassa
Allium zebdanense libanoninlaukka

Mun muruseni 

Acer shirasawanum 'Aureum' kultahondonvaahteraOmenapuut edelleen
Vielä kukassa sinikämmen

Vuorijalava
13 kommenttia:

 1. Meillä omppupuut jo varistaa kukkiaan. Nurtsi on valkoinen kun lumesta. Ihanaa tämä alkukesän vehreys kumminkin! Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on selvästi saariston vaikutus. Meillä kukinta on parhaimmillaan. Sade voi tehdä tuhojaan. Kohta pitäisi sataa.

   Poista
 2. Onpa tuo sinikämmen ihanan värinen!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo elänyt sulla talvetkin ulkona, siis tuo Kultahondonvaahtera??? Olemme sitä usein mielineet, viimeksi tällä viikolla ihastelime, mutta emme ole ostaneet. Vuorijalavan kukat ovat kuin tiheitä viheriäisiä ruusuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Korkeutta on 150 cm, noita on useampia ja yksi hondonvaahtera On siis ihan ulkona ilman mitään suojausta. En suojaa mitään muutakaan. Missä katselitte? Siinä kannattaa kiinnittää huomiota alkuperään. Ja itse asiassa hondonvaahtera ei paljon eroa. Aluksi mennessäni ohi, mietin, että mikä tuo on ja keksin sen pienen värieron. Paremmin tuo menee kuin japanit.

   Poista
  2. Ups, sinisade on ruukussa ja asuu autotallissa talven.

   Poista
 4. Sinun pihassa kasvaa, vaikka ja mitä. Vuorijalavaa en ole nähnytkään.
  Siellä oletto jo täysin kesässä, kun omenapuutkin täydessä kukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aimarii, olet herännyt tlviunilta! Noo, minulla on lajeja, minua eivät pionit hurmaa. Puut ja pensaat ovat heikkouteni. Luonnonkasvit.

   Poista
 5. Niin upeita kasveja sinulla! Minäkin rakastan puita ja pensaita yli kaiken, ihana käydä täällä ihastelemassa kaikkia erikoisuuksia. Hyvää viikonloppua toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat erikoisia, mutta en yritä mahdottomuuksia eli ulkona on selvittävä. Haaveitakin riittää. Olen vain äärettömän ihastunut lehtimuotoihin.

   Poista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.