keskiviikko 9. marraskuuta 2016

DS Refresh Dry Shampoo – Kuivashampoo mitä tilalle?

DS Refresh Dry Shampoo  (SIM)– Kuivashampoo,  mitä tilalle?

Onko kenelläkään ehdottaa  todella hyvää kuivashampoota. Olen käyttänyt pitkään tätä, mutta saatavuus lienee kehno. Kysyin maahantuojalta ja sain yhden liikkeen Hki Malminkatu. Kysyin keskustasta, Stockan maisemista, en syrjäkyliltä.

Oletko tyytyväinen käyttämääsi, siis itse ostamaasi? Nyt ei kelpaa blogilahjat tai yhteistyöt. Postimyynti ei kiinnosta. Kuivis on nyt loppu.Olen käyttänyt myös tätä Batisten kuivashampoota, mutta tämän haju etoo minua.  Edelliseen nähden myös teho on surkea. Ei puhdista, vaan haisee vain.


7 kommenttia:

 1. Noista kuiviksista ei ole kyllä kokemusta. Minulla on niin olematon ja lyhyt tukka, joka kuivuu hetkessä ilman puhaltimia eli veden kanssa vain luttaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten nämä vastaukseni menee aina kommentiksi.

   Poista
 2. Tekisin välipuhdistuksen kuivalla. Minun on reilusti olkapäiden yli pituus, joten sen laittaminen vie aikaa. Ja etenkin talvella...

  VastaaPoista
 3. Klippoteket kuivashampoo on ihan paras, eikä maksa kuin n. 5€. Itse oon kokeillut vaikka mitä merkkejä kalliimmista halvempiin ja silti toi on paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee kokeilla. Simillä ei ainakaan tiedotusta osata.

   Poista
 4. En ole koskaan kuivashampoita kokeillut, vaikka pitkän tukan kanssa olis ehkä ollut joskus paikallaan. Pesin vain kerran viikossa, sillä se hoitui. Nyt pätkäsin letit pois ja kaduin heti. Joka aamu tukka sojottaa joka ilmansuuntaan, ei muuta kun hana alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kasvatin luovuin lyhyemmästä. Silloin tuosta kuivashampoosta on apua. En jaksa pestä joka päivä.

   Poista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.