sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Lumen suloa ja pipareita
Eilisen lauantain kuvia. Lumi tuntui jotenkin nujertuneelle. Kyllä se antoi toivoa, että nujertuu lisää. Tarpeeksi tästä on kiusaa, Halla karkasi tänään, ja naapuri tuli kertomaan. Siellä se istui kotitiellä ja säntäsi luoksemme. Suomenlapinkoiralla on voimaa puskea aitauksen portti auki. Tehdäänpä paremmin lumityöt.
Tapansa mukaan lauantai ja sunnuntai ovat värittömiä, aurinkoa ei näy, joten näihin kuviin on tyytyminen, ehkä se taas viikolla paistaa kiusallaan.

Kiinnostaako sinua kukistaa kirjakevääseen. Pääset tästä katsomaan.                            Joulukaakaon ohje on tästä ihanasta kirjasta. Tästä on tullut uusi painos!       

Kirjan esittelyyn pääset tästä.     Teimme pipareita. Pitihän sitä saada kissapipareita,10 kommenttia:

 1. Niin se tuppaa olemaan, että viikolla paistaa, viikonloppuna ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se, että viikonloppuna on tyytyminen harmaisiin kuviin.

   Poista
 2. Kauniita kuviahan tuolta mestä olet ottanut. siellähän oli peikkokin.

  VastaaPoista
 3. Harmaa sää on hyvä, ei häikäise, ei tule ryppyjä...melkein kuukauden päästä alkaa kuitenkin kevät ja sitten alkaa ihanat aurinkoiset säät!

  Tuo joulukirja on ihana, se oli pakko tilata ja varmaan täytyy tilata toinenkin, miniä sitä katseli haaveillen, viettävät pojan kanssa kaksin joulua ja tykkäävät herkutella ja valmistella kaikkea kivaa, siitä olen niin iloinen. Oma anoppikin kirjaa eilen katseli ja totesi että hyvä on, aineksia saa kaupasta kaikkiin eikä ole liian kiemuraisia tehtäviäkään huo herkut.

  Kevään kirjakattauksesta ilman muuta hankin tuon 'Luonnosta lautaselle' kirjan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän tuon kirjan ohjeista.

   Toivon, että tuo yrttikirja on hyvä, jos olisi jotain uutta. Luulen nähneeni myös toisen, mutta se puuttuu listoiltani. Usein nämä on uusia painoksia eli samat tekstit uusissa kansissa.

   Poista
 4. Voi.. sinä elät jo melkein joulussa.
  Maisemat on niin mustavalkoisia niin mustavalkoisia. Tuntuu että on kamalan kauan siitä värikkäästä syksystä. Mutta toisaalta ei mustavalkoisessa "värissä" mitään vikaa ole, kunhan sitä ei vain kestäisi niin kauan. Ja kun tämä lumi sulaa (pakostakin) ennen sitä oikeaa talvea, niin on meillä vaan mustia kuvia..:).
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipareita oli saatava. Maisemat on tummempia kuin oikeassa talvessa, huuru puuttuu. Uskon tuon lumen lähtevän tai ainakin toivon niin. Tulisi vasta myöhemmin.

   Poista
 5. Halusin jatkaa Sinulle mukavaa haastetta, jonka sain. Kun ehdit, käy kurkkaamassa blogissani :D

  VastaaPoista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.