tiistai 2. elokuuta 2016

Samettisumakin parempi päivä Samettisumakki kauniimpana ilman sumua. Kyllähän tämä on kaunis, mutta en tiedä, miten tämä liittyy japanilaiseen puutarhaan. Porvoossa voi tietysti olla erilainen käsitys kasvien maantieteellisestä levinneisyydestä. 
Kävin kuvailemassa tuolla kirjojen kansia, joten uusin sumakin kuvat. Ai, ett mitä?  No laitan muutaman mallin loppuun.

No tässä nyt muutama malli. Näyttää varmaan fiksulta touhulta toiminnassa? Itse asiassa nämä koukuttavat kuvaamaan.

 Niin selitys lienee paikallaan.... siis kukkanen tuossa on Aethusa cynapium siis hukanputki. Kuvan on tarkoitus olla allegorinen. Botanistin kuivaa huumoria. Aethusa... en jaksanut etsiä Conium maculatumia eli myrkkykatkoa.10 kommenttia:

 1. Todella hienoja nuo kirjakuvat!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. En ymmärrä, miksi edelliset sumakit olivat niin sumuisia.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niitä oli kiva kuvailla. Ja fiksulta varmaan näyttikin.

   Poista
 4. Apua Ulla sun kanssas! Tikahdun täällä nauruun :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta, saat kyllä selittää, mun hienot kuvat. Minulla oli Stockan kangas kori, jossa kirjoja. Olen tehnyt hullumpaakin tutkinut tietynlaisen sairaalan ketoa, ei sekään niin fiksua ollut tai Ajoksen kapealla väylällä ylitellyt siltaa, kun autossa oli isot WWF:n pandalogot ja takaikkunassa lappu tutkimus käynnissä. Toi alin minusta on pahin.

   Poista
  2. Nyt ymmärsit väärin Ulla. Kuvat ovat kaikki hienoja ja ihan järkevää hommaa on kirjojen kansien kuvailu luonnossa - ainakin minusta.

   Huvituin sun botanistin kuivasta huumorista - se upposi!

   Poista
  3. Se vaan näytti oudolle puuhalle, kun kantaa korin puistoon ja kuvailee kirjoja. Turistit riesana... Monethan kuvaa kirjablogiin kirjat, mutta en ole jaksanut. Nyt voisin kokeilla. Laitan sulle mailin jahka herään, se paras näistä otetuista, mutta se vaatii selityksen.

   Poista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.