perjantai 6. helmikuuta 2015

Lumipiha

 
 
Siedätyshoitoa itselleni, inhoan lunta. Tätä on jo vähitellen liikaa.
 





 

 


 



 
Saanko esitellä, tässä on kukkapenkkini. Big stone on penkin nimi. Tuo lumi pilaa senkin, lohkareeni ei näytä yhtään niin upealle, kuin se todellisuudessa on. Bambu parkani sekin on lumessa, lehtiparat kylmissään.  Ginkgo on sekin lumen vallassa. Ja maa täynnä jänisten jälkiä.


11 kommenttia:

 1. Tänä talvena lunta on paljon kaikkialla. Penkat jo niin korkeat, ettei jaksa kolalla nostaa.
  Ja kuinka paljon vielä tuleekaan ;-) Kauniiita kuvia.

  VastaaPoista
 2. Kauniita lumikuvia, luonto on nyt kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kaunista, mutta lumi painaa oksia ja valot eivät meinaa pysyä.

   Poista
 3. Pidän talvesta ja lumesta, mutta talvella ajamisesta en. On vuoroon pääkallokeliä ja sohjoa tai lumipyryä - ei kiitos tälle kuskille. Onneksi kevät on jo lähestymässä, pidän maaliskuuta jo kevätkuukautena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaliskuussa on toivoa, kyllä se kuuluu kevään alkuun minustakin. Maaliskuun valo ja aurinko jo riittävät. Tämä pimeys on tylsää ja tuo puita painava lumi.

   Poista
  2. En voi olla lisäämättä, juuri kun sain tehtyä tuon kommentin, niin valot meinasivat mennä. Tuulee liikaa ja jossain lumi painaa sähkölinjaa.

   Poista
 4. Luonto on nyt näin talvella kauneimillaan! Kauniita kuvia!
  Ja pian ne sieltä esille tulevatkin jo, ne sun kauniit kukkasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdas lumi on kaunista. Saisi tulla varhainen kevät.

   Poista
 5. Olin eilen koneella kaikessa rauhassa, kun katsoin ulos. Joku kulkija takapihalla, tumma koira, meidän koira, Halla. Ei tarvinnut kuin kiljahtaa, niin koira tuli ovelle. Oli kiertänyt taloa ja käynyt pääovella. Lumesta näin sen seikkailut. Oli saanut tarhan oven auki. Olin juuri aikeissa hakea sisään, olisi ollut kiva tuijottaa tyhjää tarhaa. Olimme juuri tulleet kaupoilta.

  VastaaPoista
 6. Ehkä on syytä lisätä, että Halla on suomenlapinkoira ja on tarhassa kesällä, kun olemme kotona ja olemme paljon pihalla. Näin leutona aikana on tunnin ulkona päivällä viikonloppuna. Meillä on kissoilla oma tarha ja kulku keittiön ikkunasta. Ovat rotusellaisia. Mutta meillä on ollut maatiainen joukossa ihan samoin ehdoin. Likellä menee vilkas saaristotie Pellinkiin.

  VastaaPoista

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.