maanantai 8. kesäkuuta 2015

Ostoksilla meikit ym.


OSTOKSILLA

Uusin puhelimeni, sillä oli aika päivittää vanha puhelin. Siitä myöhemmin, sillä Porvoossa ei ollut nanokorttia, ehkä huomenna saavat.

Ostin Lindexiltä sinisen mekon. Olen myöntänyt itselleni, että sininen kausi on tullut jälleen. Tietää pahaa, sillä edellinen oli pitkä. Pidin erityisesti mekon materiaalista ja lyhyydestä. Selässä on pitkä kullanvärinen vetoketju, yläosa sileää ja joustamatonta ja alaosa elävää.
 

Torstaina olin kampaajalla ja sain neonlimen / keltaisen ja oranssin kynsilakan lahjaksi. Aiemmin olin hankkinut IsaDoran valkoisen. Yleensä käytän Chanelin lakkoja, mutta kesällä haluan vaihdella: miellyin kovasti limenkeltaiseen outoon väriin. StarGazer kynsilakat ovat helmiäismäisen hohtoisia. Niillä on erittäin hyvä peittävyys ja pysyvyys. Kartan perinteisen punaisen sävyjä, suosin violettiä, tummanpunaisen, ruskean ja hopean sävyjä.
 

 

Sitten tein yllättävän vaihdoksen, hylkäsin Lancomen ripsivärin. Se paakkuuntuu ripsissä. Vuosien jälkeen lähdin kokeilemaan. Ensimmäinen valinta oli musta Dior. Lopputulos on mykistävän erilainen.  Kampaajani lupasi käsitellä ripseni kulmien lisäksi, kun tulen seuraavalla kerralla ilman ripsiväriä. Hän tekee kulmani taidokkaasti. Huulipunaksi valitsin IsaDoran Pink Kissin, itse luokittelisin värin ruusunpunaksi. Tämä on merkin suhteen ensikokeiluni. Muita meikkejä en juuri kesällä käytä,  sillä rusketun helposti. Ja en ole ikinä kartellut tuota taivaan palloa.

Ostin myös aarteeni Sim Sensitive DS Refresh Dry kuivashampoon.  Se on paras kokeilemani välipäivän hiusteni pelastaja. Monia olen kokeillut, joitakin pystyy käyttämään muutaman kerran, kun purkki onkin tyhjä, siis tyhjentyy itsestään. Vuoden alussa päädyin tylyyn ratkaisuun, että lyhyt polkkatukka saa riittää, kasvatin otsatukan pois ja nautin hiusteni kasvusta. Sim ei ole minulle muuten tuttu, sillä muuten vannon  L'Anza  tuotteiden nimiin.
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua käyntijäljelläsi. Pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin.